Familieschool

We starten op de Schakel met het project Familieschool. Samen met de gemeente.
Om goede schoolresultaten te behalen is het belangrijk dat kinderen thuis en op school een fijne en stabiele basis hebben. Wij denken graag mee met ouders als er bepaalde hulp nodig is. Daarom starten we vanaf dit schooljaar met het Schakelloket. Dit is een inloopspreekuur waar ouders terecht kunnen voor hulp bij opvoeden en opgroeien, papierwerk en geldzaken.

Vanaf januari zijn er elke woensdagochtend een aantal mensen beschikbaar voor u in het Ouder Kind Lokaal. Yvette Streng van het Buurtteam, Bousra Mehhel van de Werkwinkel en Janet Klein, directeur van de Schakel. U kunt bij hen terecht met vragen op verschillende gebieden. Elk gezin krijgt in januari een flyer mee naar huis waarin de mogelijkheden staan uitgelegd.
Ook staan er in dit lokaal een aantal weggeefkasten. Eén met houdbare producten en één met kleding.
U kunt hier komen via het hek bij de moestuin. U mag de spullen meenemen die u op dat moment goed kunt gebruiken.